utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Mladenovac i Sopot otvaraju proleće 9.marta

Mladenovac i Sopot otvaraju proleće 9.marta

Održana 18. sednica Izvršnog odbora FS Beograda

Održana je 18 sednica Izvršnog odbora Fubalskog saveza Beograda kojom je predsedavao predsednik FS Beograda Dušan Mrakić. Na početku sastanka prihvaćen je dnevni red koji je sadržao 15 tačaka, a pošto je usvojen zapisnik sa prethodno održane 17. sednice i verifikovane odluke sa 15, 16. i 17. sednice Odbora za hitna pitanja FS Beograda, članovi IO FSB usvojili su niz izveštaja kojima je praktično zaokružena takmičarska jesen sezone 2018/2019. Naime, usvojeni su izveštaji komesara liga u nadležnosti saveza o završetku jesenjeg dela takmičarske sezone 2018/2019.

Uz izveštaj o završetku jesenjeg dela takmičenja u Ligi predpetlića FSB usvojen je i Kalendar takmičenja za prolećni deo takmičarske sezone 2018/2019 za seniorske i lige mlađih kategorija, pa će proleće startovati utakmicama u Zonskoj ligi Beograda za vikend 9. i 10. marta 2019. godine.

IO FS Beograda usvojio je i niz izveštaja koji se odnose na akcije selekcija FS Beograda u međunarodnim aktivnostima (Bratislava, Ljubljana, gostovanje delegacije FS Berlina). Takođe, jednoglasno, su usvojeni i izveštaji koji su se odnosili na edukacije sudija (Kamp perspektivnih sudija 2018) i trenera (edukacije za “C” sertifikat i UEFA/FSS “B” diplomu), a donete su i dve važne odluke i to ona o suspenziji klubova koji nisu izmirili dospele obaveze prema FS Beograda i možda i najvažnija odluka sa ove sednice koja je doneta na osnovu odluke Odbora za hitna pitanja FS Srbije održanog 11. decembra 2018. godine – Odluka o preregistraciji igrača o kojoj će više detalja biti poznato narednih dana.

kraju bilo je reči i o nekim budućim projektima u vezi sa Fudbalskim savezom Beograda koji 12. marta 2019. godine puni 99 godina i ulazi u period kada će obeležiti 100 godina postojanja.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *