četvrtak , 18 april 2019
Početna / Sport / Fudbal / Vinča – OFK Mladenovac 2:4/1:2/

Vinča – OFK Mladenovac 2:4/1:2/

Igralište sa veštačkom travom u Rakovici igrano pod reflektorima. Sudija: Nenad Lakićević. Strelci: Stoisavljević u 30 i 76 za Vinču, Djordjević u prvom i 70, Nikolić u 18, Milić u 90 minutu.

Vinča: Timotijević, Ramić, Dujaković, Mijailoviš, Šiljković, Gluščević, Jovnović, I. Trajković, Djurdjević, Stoisavljević, Marković, igrali su još Matić, J. Trajković, Lalaević, Krkivokapić, Ristivojević, Radošević.

OFK Mladenovac: Pavlović, Stevanović, Z. Milošević, Rajković, Stevančević, Milić, Čokić, Marinković, Nikolić, Kostić, Đorđević, igrali su još L. Milošević, Marić, Kretić, Maksimović.

Već u prvom minutu OFK Mladenovac je stigao do prednosti, kada je brzonogi Đorđević iz kontre pogodio mrežu Vinče. Već u 18 minutu Nikolić je iz solo prodora duplirao prednost. Sredinom prvog dela Stojisavljević je sa roglja šesnaesterca samnjio rezultat. Đorđević je posle solo prodora uvećao prenost Mladenovca. Stojisavljević je još jednim šutem opet smanjio prednost. Milić je u poslednjem minutu postavio konačan rezultat. Na ovoj utakmici u redovima OFK Mladenovca su izostali: golman Marić, Filip Stevanović, Miloš Maksimović, Vukićević, Pantić i Matejić.

Preporuka

Finale Biznis lige Mladenovca: SC Mi i Mi – Bravarska radnja Malac 3:2/video cela utakmica/

Pobednik ovogodišnje Biznis lige Mladenovca, koja se igrala u SC Mi i Mi je domaća …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *