nedelja , 21 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sportska oprema za klubove pod patronatom FS Beograda

Sportska oprema za klubove pod patronatom FS Beograda

Obeleženo 99 godina Fudbalskog saveza Beograda – Otvoren teren za mali fudbal i deljena oprema klubovima na Adi Ciganliji

Fudbalski savez Beograda danas je napunio 99 godina od svog osnivanja 12. marta 1920. godine. Tim povodom u SC FSB na Adi Ciganliji održana je prigodna svečanost, a predsednik FS Beograda Ilija Petković otvorio je novi teren za mali fudbal. Pozdravljajući prisutne, Ilija Petković je između ostalog napomenuo da je Fudbalski savez Beograda uvek na strani svojih članova – klubova i da će se truditi da im pruža podršku kada god je to moguće. Zatim je izrazio zadovoljstvo što jednom broju klubova na ovaj dan, kada se obeležava 99. rođendan i ulazi u period kada će se napuniti i čitav vek postojanja, može predati poklone u vidu sportske opreme.

Predsednik FS Beograda Ilija Petković zatim je presekao svečanu traku, čime je zvanično otvoren novi teren za mali fudbal u SC FSB na Adi Ciganliji,  a onda je usledila i predaja pokolona – sportske opreme za opštinske fudbalske saveze i klubove koji se takmiče u seniorskim ligama FSB.

Raznu sportsku opremu dobilo je pored fudbalskih saveza opština i 64 kluba iz Srpske lige – grupa „Beograd“, Zonske lige Beograda, Prve beogradske lige (grupe „A“ i „B“), Međuopštinske lige (grupe „A“ i „B“) i Opštinske lige Barajevo, a obradovani su i ŽFK „Sloga“ i OFK „Žarkovo“.

Uz predsednika FSB Iliju Petkovića ovoj svečanosti prisustvovali su potpredsednici Željko Popović i Goran Spasojević, generalni sekretar FSB Miroslav Stojanović i član IO FSB, inače predsednik OFT FSB, Branko Babić.

         

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *