četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Glavni sa Zone, pomoćnici sa Super lige

Glavni sa Zone, pomoćnici sa Super lige

Derbi “B” grupe Prve beogradske lige “Šumadija”(Šopić) – “Mladost” (Cvetovac) sudiće i internacionalni arbitri sa liste Super lige Srbije

U cilju obezbeđivanja istih takmičarskih uslova za sve aktere utakmica na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda, za derbi „B“ grupe Prve beogradske lige u kome će se u Šopiću kod Lazarevca u nedelju 7. aprila 2019. godine od 16 časova sastati domaći FK “Šumadija” i trenutno vodeći FK “Mladost” iz Cvetovca FSB je odredio jednog od najboljih sudija Zonske lige Beograda, Stefana Mikavicu.  Njegovi asistenti biće međunarodne pomoćne sudije, Uroš Stojković i Milan Mihajlović koji su u toku prolećne polusezone bili akteri utakmica u UEFA Ligi Evropa “Bate Borisov” – “Arsenal”, kao i derbija Super lige Srbije “Crvena zvezda” – “Parizan” i mnogih drugih vrhunskih utakmica.

Na ovaj način se, pored obezbeđivanja kvalitetnog suđenja i samim tim unapređenja fudbala na teritoriji FS Beograda, vrši i edukacija najperspektivnijih sudija i pomoćnih sudija, na čemu će se insistirati i u narednom periodu.

Ova utakmica biće snimljena za potrebe FS Beograda.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *