četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pojačanja za sada samo sa Kosmaja

Pojačanja za sada samo sa Kosmaja

Fudbaleri OFK Mladenovca su okupirali stadion Selters i Sportski centar LJubomir Ivanović Gedža, već desetak dana pod dirigentskom palicom Miloša Višnjića i njegovog pomoćnika Slaviše Planića rade punom parom. Mladenovčani su ove jeseni bodovno podbacili. Tim je tokom zimske pauze pretrpeo dosta izmena. Klub se oslanja uglavnom na mlade igrače, ali i starije koji su ponikli Mladenovcu. Novajlije su Arsić i Milovanović iz OFK Aranđelovca, Milivojević iz Šumadije iz Šopića, Đorđevića iz Internacionala, sva četvorica su Mladenovčani, dok je mladi Ilić iz Ralje, a tokom jeseni je bio član Dinama iz Vranja. Još nekoliko igrača radi sa ekipom, vrlo brzo će se iskristalisati spisak pojačanja.

– Imali smo čudnu jesen – iskren je iskusni Marko Pantić. – Očekivali smo sigurno koji bod više. Bodovna razlika između ekipa je vrlo mala, pa su nam šanse za opstanak realne. Jesenas je zatajila efikasnost, u nekoliko utakmica nismo ni imali sportske sreće, pa su nam bodovi otišli u nepovrat, takvi propusti se u ovoj ligi strogo kažnjavaju.

– Ekipa je pretrpela dosta izmena?

– Oslonićemo se na igrače iz našeg kraja. Svi smo tu na okupu samo je Milić povređen. Verujem da ćemo dobrim radom uigrati ovaj tim, koji je tokom pauze pretrpeo izmene. Svesni smo da se u prolećnom delu bodovi teže osvajaju, ali to važi i za ostale klubove. Imamo jednu utakmicu više kod kuće. Samo još da nam prorade i strelci i eto OFK Mladenovca u zlatnoj sredini – uveren je Pantić.

Već u subotu fudbaleri OFK Mladenovca kreću sa prijateljskim utakmicama, prvi rival je Radnički sa Novog Beograda. Odigraće još šest kontrolnih mečeva, kako bi što spremniji dočekali start prolećnog dela prvenstva kada na Selters stiže ekipa Stepojevac Vage.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *