četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Brodarac – OFK Mladenovac 2:3

Brodarac – OFK Mladenovac 2:3

Brodarac – OFK Mladenovac 2:3(1:1)

Stadion Brodarca. Gledalaca: 70. Sudija: Dušan Vićentijević(Beograd). Stelci: Lekić u 18 i Pajević u 70 minutu za Brodarac. N. Kostić u 38, Milivojević u 46 i 70 za OFK Mladenovac.

Brodarac: Nović, Lekić, Brajović, Đorđević, Bačkulja, Nešić, Jang, Maksić, Boćić, Stojanović, Majstorović, igrali su još: Veselinović, Miladinović, Marsenić, Nestorović, Marinković, Milošević, Tošković, Jovanović, Pajović, Blagojević, Dragojlović.

OFK Mladenovac: Pavlović, Milišić, Arsić, Matejić, Rajković, Ilić, Milovanović, M. Krstić, Mitrović, N. Kostić, Filipović, igrali su još: Marić, Milivojević, Žujović, Pantelić, Đorđević, D. Krstić, Sarić, Stojanović, L. Kostić, Stijelja, Maksimović, Avramović.

U uvodnom delu meča domaći su imali dve prilike, u 15 minutu su stigli i do prednosti, posle centaršuta sa leve strane, lopta je na drugoj stativi preletela sve igrače gostiju, na nju je naleteo Lekić i pogodio. U završnici prvog dela najlepša akcija na utakmici, Matejić je uputio odličan pas na levu stranu, Arsić dobro prošao i vratio loptu na ivicu šesnaesterca, a N. Kostić prizemnim šutem poravnao.

Na samom početku drugog dela penal za OFK Mladenovac je izveo Milivojević, golman domaćih odbio loptu, Milivojević je iz drugog pokušaja doveo goste u vođstvo. Sredinom drugog dela Milivojević je pretrčao domaću odbranu i doneo dva gola prednosti. Već u sledećem napadu Pajoviću je čini nam se, prilikom centaršuta, lopta prešla preko noge i podila suprotnu stativu a potom se odbila u gol. U završnici meča po jednu sjajnu priliku su imali i domaći i gosti.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *