ponedeljak , 11 децембра 2023
Početna / Sport / Fudbal / Prva Iskra – OFK Mladenovac 3:1(1:0)
Arsić i Stojanović

Prva Iskra – OFK Mladenovac 3:1(1:0)

 

SC Gladijator. Gledalaca: 50. Sudija: Nikola Rabrenović. Strelci: Jovanović u 29, 55, Petković u 52 za Prvu Iskru, Đorđević u 49 za OFK Mladenovac.

Prva Iskra: Pavlović, Topalović, Anđelić, Đušić, Stajić, Milanović, Jovanović, Garić, Dačović, Petković, Janićijević, igrali su još Jović, Vujinović, Bućković, Medan, Kojić, Rajković.

OFK Mladenovac: Račić, Žujević, Arsić, Rajković, D. Krstić, Sarić, Filipović, Pantić, Milivojević, Stojanović, Đorđević, igrali su još Pavlović, Maksimović, Sokolović, Milišić, Teofilović, Stijelja, Avramović.

Sredinom prvog dela dobar centaršut sa leve strane iskoristio je Jovanović i doveo baričane u vođstvo. Na početku drugog dela Đorđević je sa dvadesetak metara dobro šutirao, lopta je dobila “žabicu” pa su mladenovčani izjednačili. Samo nekoliko minuta kasnije dobar dupli pas iskoristio je Petković da dovede ekipu Prve Iskre u novo vođstvo. Ubrzo se u strelce još jednom upisao Jovanović iz slobodnog udarca sa više od 20 metara.

OFK Mladenovac je na ovoj utakmici igrao u kombinovanom sastavu, jer su izostali: Marić, Matejić, Milić, Kostić, Ilić, Pantelić, Milovanović, Krstin, M. Krstić, Mitrović.

Preporuka

Položeni venci palim borcima u Prvom svetskom ratu

Na spomenik u parku u Mladenovcu i na Spomen kosturnicu na Starom mladenovačkom groblju predstavnici …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *