petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Ralja nova stanica

Ralja nova stanica

Marko Pantić(31) je novi član ekipe Kosmaja iz Ralje, koji je ovog leta postao član Beogradske zone. Ekipa inače pripada opštini Sopot. Pantić je ranije bio kapiten OFK Mladenovca, ali je u minulom prvenstvu Srpske lige Beograd imao manju minutažu, pa se u Ralji pridružio treneru Sniši Jankoviću, sa kojim je kao igrač nastupao za OFK Mladenovac.
– Teška srca sam doneo odluku da napustim OFK Mladenovac – iskren je Pantić. – Ponikao sam u ovom klubu, godinama branio plavo-bele boje, čak i u drugoligaškoj konkurenciji, bio i kapiten ovog kluba, ali sam u poslednje vreme imao manju minutažu. Smatram da još uvek mogu dobro da igram i zbog toga sam se odlučio za Kosmaj, koji je ovog leta ušao u Beogradsku zonu. U ekipi iz Ralje poznajem gotovo ceo tim, sa nekima sam do sada i igrao, tako da neće biti potrebno upoznavanje. Važno je da ekipa igra dobro i da sačuvamo ligaški status, siguran sam da to možemo.

Šef struke Siniša Janković, očekuje od Pantića da svojim iskustvom i znanjem, poveže vezne redove novog zonaša i naredne jeseni bude od velike koristi.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *