subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vedrija jesen u „Dolini šešira“

Vedrija jesen u „Dolini šešira“

Već nekoliko godina fudbaleri Velike Krsne, igraju važnu ulogu u Prvoj beogradskoj ligi grupa “C“. Za razliku od predhodnih godina, kada su imali dobre plasmane, u minuloj sezoni rezultati su izostali, uprkos činjenici da su opet imali dobar tim, koji je uglavnom sastavljen od igrača iz Velike Krsne. Tomica Gajić, vezni igrač ove ekipe, koji je prošao fudbalsku školu Radničkog PDM, nije zadovoljan plasmanom u minulom prvenstvu.
– Zbog činjenice da smo prethodnu sezonu završili na visokom petom mestu, odmah iza Gročanskih ekipa, nismo zadovoljni učinkom – iskren je Gajić. – U ovoj, koja je prekinuta zbog Kovida 19, rezultati su bili znatno slabiji. Morali smo u nekim utakmicama mnogo bolje, dosta smo bodova propustili zbog nedostatka sportske sreće. Gotovo svi igrači koji igraju za našu ekipu su meštani Velike Krsne, tako je bilo ranije, tako je i sada.
– Ova ekipa vredi daleko više?
– Za sledeću prvenstvenu trku cilj nam je što bolji plasman na tabeli. Podmadićemo tim, šansu će dobiti mladi igrači, koji su do sada nastupali za mlađe selekcije Mladenovačkih klubova. Tako je bilo i sa nama koji smo branili boje Radničkog PDM i OFK Mladenovca. Nećemo se lako predati, mnogima možemo da pomrsimo račune. Veliki je broj ekipa iz okoline Mladenovca, u Prvoj beogradskoj ligi, čak osam. Biće tu sve derbi do derbija – siguran je Gajić.
Od davnina igralište u Velikoj Krsni nosi naziv „Dolina šešira“, zbog velikog broja navijača, koji su se nekada okupljali i gotovo su svi nosili šešire. Ta vremena su prošla, sa ponosom je ostalo samo da se prepričavaju događaji iz tih vremena, ističu meštani ovog sela nadomak Mladenovca.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *