sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac – Kosmaj/Ralja/ 2:2/1:0/

OFK Mladenovac – Kosmaj/Ralja/ 2:2/1:0/

Igralište Radničkog. Gledalaca: 70. Sudija: Marko Joković. Strelci: Milošević u 20, Kostić u 81 iz penala za OFK Mladenovac, N. Stojanović u 52, Jovanović u 80 za Kosmaj.
OFK Mladenovac: Marić, Stanković, Arsić, Rajković, D. Krstić, Milić, Milovanović, Milošević, Mi. Đorđević, Pantelić, igrali su još Ma. Đorđević, Avramović, Maksimović, Bogićević, Vasiljev, A. Krstić, Miletić, Nikolić, Tešić, Kostić i Milosavljević.
Kosmaj(Ralja): Barjaktarević, Bulat, M. Jovičić, I. Jovičić, D. Antonijević, Mitrović, Pantić, N. Stojanović, B. Stojanović, Janković, Hajdukveljković, igrali su još N. Garović, Majstorović, A. Garović, M. Antonijević, Radović, F. Petrović, N. Petrović, Milosavljević, Jovanović, Matejić.
Sredinom prv og dela, odličan pas Milovanovića je iskoristio Milošević i doveo domaće u vođstvo. U nastavku igre gosti su stigli do izjednačenja, N. Stojanović je udarcem sa ivice šesnaesterca savladao Ma. Đorđevića. U završnici meča za samo dva minuta videli smo dva gola, prvo je posle kornera najprisebniji bio Jovanović i doveo goste u vođstvo. Već u sledećem napadu srušen je Tešić, penal je izveo Kostić za 2:2. U poslednjim trenucima meča M. Antonijević je zaobišao i golmana domaćih, ali je pogodio stativu.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *