četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Žetva bodova na strani

Žetva bodova na strani

Još jedan trijumf na strani ostvarili su fudaleri Kosmaja iz Ralje, u okivru sedmog kola Beogradske zone. Pobedili su ekipu Poštar Zvezdaru, rezultatom 2:1. Šef stručnog štaba ekipe Kosmaja, Siniša Janković je zadovoljan učinkom svojih pulena, posebno u igrama na strani.

– Hteo bih da se zavalim ekipi Poštar Zvezdare na gostoprimstvu, na fer i koretnoj sportskoj fudbalskoj predstavi – jasan je Janković. – Nama je ovo prva godina takmičenja u zonskoj ligi. Relativno mogu da budem zadovoljan dosadašnjim učinkom. Liga je duga i teška, sa dosta izazova. Moramo da nastavimo da sa velkom stršću, voljom i željom, da branimo boje kluba. LJudi iz uprave i navijači su to zaslužili. Želimo da se dokazujemo iz dana u dan, da na terenu odlučujemo sami o sebi.

– Dva uzastopna gostovanja, potom i utakmica sa Torlakom kod kuće su veliki izazovi?

– Želim da pohvali i svoje igrače na pokazanoj želji za trijumfom. Zbog te činjenice smo u dosadašnjem delu prvenstva osvojili više bodova na strani, nego kod kuće. Naredna dva meča su vrlo važna za nas. Opet igramo utakmicu na strani, ovog puta rival je Komgrap. Već sledeće srede imamo još jedan težak meč kod kuće, dolazi nam ekipa Torlaka, koja važi za velikog favorita naše lige. Imali smo u predhodnih nekoliko kola i problema sa povređenim igračima, verujem da će se i oni oporaviti, kako bi bili spremni za teške utakmice – uveren je Janković.

Kosmaj je do sada osvojio 11 bodova, četiri kod kuće i sedam na strani. U klubu veruju da mogu da nastave sa dobrim igrama. Još samo da prorade kod kuće i biće to briga manje.

Preporuka

Lokalni izbori u Mladenovcu 02. juna

Konačno je završena saga oko lokalnih izbora u Srbiji. Danas je predsednica Skupštine Srbije, Ana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *