četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Bez gola u mreži OFK Mladenovca

Bez gola u mreži OFK Mladenovca

Fudbaleri OFK Mladenovca su zabeležili tesnu pobedu, protiv ekipe Studentskog grada. Strelac jedinog gola bio je Jovan Miletić. Ekipa sa Seltersa je propustila nekoliko sjajnih prilika, Kostić, Miletić, Tešić i Matejić imali su lepe prilike, ali su one otiše u nepovrat. Gosti su imali u završnici prvog dela odličnu priliku, ali je Marić bio na pravom mestu.

– Nismo na ovom meču imali mnogo izbora – ističe šef stručnog štaba Zoran Nikolić. – Dosta smo utakmica izgubili s golom razlike, čak osam. To vam dođe kao klackalila, taj tas je do sada, uglavnom bio na suprotnoj strani. Definitivno sam odlučio, da u ovaj meč krenemo sa svim napadačkim snagama, u postavi su od prvog minuta bili: Milovanović, Miletić i Tešić. Stvorili smo više šansi od protivnika i mislim da smo zasluženo pobedili. Svi su na ovom meču ispunili zadatak.

– Naredni rival je Radnički sa Novog Beograda, koji ove jeseni igra odlično?

– Liga je gotovo izjednačena, veliki broj ekipa ima isto bodova, Radnički je u samom vrhu, imaju dobar tim, primaju malo golova, ali za razliku od nas su dosta efikasniji. U nekoliko mečeva nismo imali ni sportske sreće, jer smo golove primali, ili iz penala, ili u samoj završnici mečeva. U pojedinim susretima imali smo i pad koncentracije. Do kraja jesenjeg dela prvenstva je ostalo još samo tri kola, svaki bod je vrlo važan, kako bi mirnije dočekali prolećni deo – jasan je Nikolić

Odbrana OFK Mladenovca je po broju primljenih golova(16) četvrta u ligi, što je još interesantnije, na mečevima kluba sa Seltersa, do sada je palo najmanje golova, samo 30. U devet mečeva bilo je samo po jedan gol, od koji su fudbaleri OFK Mladenovca izgubili čak sedam(0:1). Tri najbolje ekipe ove lige: Brodarac(2:0), Teleoptik(0:0) i Studentski Grad(1:0), ove jeseni, samo protiv OFK Mladenovcu nisu uspele da postignu gol.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *