utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Kosmajci neugodni gosti

Kosmajci neugodni gosti

Kolo pre kraja prvenstvene trke, u Beograskoj zoni, fudbaleri Kosmaja iz Ralje, mogu da budu u potpunosti zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Šef struke Siniša Janković je u pripremnom periodu dobro pripremio ekipu, pa su momci iz okoline Sopota, podjedanko dobro igrali na strani i kod kuće. Napravili su i dva iznenađenja, prvo su kod kuće pobedili favorizovani Torlak(2:1), da bi potom odigrali u Bariču, protiv Prve iskre(0:0).
– U potpunosti smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima – ističe napadač Boban Mitrović. – Trudom, radom i disciplinom, pod rukovodstvom trenera Siniše Jankovića, pokazali smo se kao tvrd orah, za svakog protivnika. Ovo je istorijski uspeh za klub, ali i generaciju ovih igrača. Naši rezultati, koje smo postigli ove jeseni, su dokazali da smo dobrim igrama, zasluženo ušli u Beogradsku zonu.
– Dobra atmosfera u ekipi, doprinela je da na 16 utakmica osvojite 27 bodova, što vam garantuje šesto mesto, bez obzira na utakmicu poslednjeg kola?
– Mi smo već ispunili zacrtani plan, želimo da novom pobedom dokažemo da vredimo. Očekujem dobar meč, jer je ekipa Posavine iz Stubline, ove jeseni igrala dobro, posebno u prvom delu. U poslednjih pet mečeva pali su u formi, ali mi moramo da budemo oprezni, jer da bi igrali dobro, moramo da imamo motivaciju, u ovoj ligi potcenjivanje protivnika može skupo da košta – uveren je Mitrović.
Na utakmicama fudbalera Kosmaja, ove jeseni, u Beogradskoj zoni, palo ja najmanje golova, samo 31, čvrsta odbrana, bila je posebno važna, za utakmice na strani, jer su momci iz Ralje, pet mečeva na strani odigrali bez golova, u devet mečeva kao gosti, doživeli su samo jedan poraz, na gostovanju Napretku u Medoševcu.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *