utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pobedili lidera, poraženi od fenjeraša

Pobedili lidera, poraženi od fenjeraša

Po ko zna koji put ove jeseni su fudbaleri OFK Mladenovca, primili gol u završnici meča i na taj način pretrpeli poraz, od ekipe Stepojevac vage. Imali su Mladenovčani u prvom delu i igru i rezultat. U nastavku igre su imali prilike za pobedu, da bi u 90 minutu izgubili i jedan bod. Trener ekipe sa Seltersa Zoran Nikolić, nije bio zadovoljan ovim ishodom.

– Fudbal smo ove jeseni igrali u talasima – ističe Nikolić. – Nekoliko dobrih partija, pa serija loših igara, sve nas je to koštalo, osvojili smo bodovni saldo, sa kojim sigurno, ne možemo da budemo zadovoljni. Neki igrači, od kojih smo očekivali dobre igre, su u većini mečeva podbacili, tako da smo u završnici primali olako golove. Poslednjih desetak minuta, u svakom meču su za nas bili fatalni. Pobedili smo favorite, od prvih šest ekipa, u isto toliko mečeva, primili smo samo dva gola i to oba u 85 minutu. Bilo bi daleko bolje, da smo pobedili ove sa začelja.

– U nekim linijama tima bilo je dosta promaje?

– Sigurno je da sa ovim igračkim kadrom teško možemo do opstanka. Moramo da dovedemo adekvatne igrače. Ne možemo da robujemo, da su to samo sa teritorije Mladenovca, pa mnogi klubovi imaju igrače sa strane. Moramo da angažujemo pojačanja, koja će da nam nose igru, da do završnice meča imamo povoljan rezultat, kako se ne bi desilo, da opet „plačemo“ u nadoknadi vremena. Liga je dosta jaka, takmičenje dugo, pripreme moramo da počnemo već sredinom januara, jer će nam prvenstvo krenuti početkom marta. Iz lige će ispasti veliki broj ekipa, zbog te činjenice, prvenstvo će biti jako neizvesno – uveren je Nikolić.

Statistika OFK Mladenovca ove jeseni ruši mnoge barijere, izgubili su 11 utakmica, deset minimalnim rezultatom, posebno je interesantno, da su u čak osam mečeva doživeli poraz od 0:1. Na mečevima ekipe sa Seltersa palo je samo 34(15:19) gola, pa ipak nalaze se na 16 mestu, sa samo 20 osvojenih bodova, pobedili su lidera, praženi od fenjeraša.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *