petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Džajinim pulenima jesenje počasti

Džajinim pulenima jesenje počasti

Jesenji prvak opštinske lige Mladenovca , ekipa Napretka iz Međulužja. Ovaj tim, predvođen sjajnim trenerom Vladanom Dinićem DŽajom, nekadašnjim igračem OFK Mladenovca i trenerom Radničkog PDM, odigrao je odlično i zasluženo poneo epitet jesenjeg šampiona. Najozbiljniji protivnik bila je ekipa Vlaške. Sve do poslednjeg kola, vodila se borba za prvo mesto.

– Zadovoljni smo jesenjim učinkom – ističe trener Dinić. – Napredak je ekipa u kojoj uglavnom igraju igrači iz naše Mesne zajednice. Imamo u ekipi dosta igrača koji su ranije igrali u mlađim selekcijama OFK Mladenovca i Radničkog PDM, sada su tu sa nama. Drugarstvo je na sjajnom nivou, pa je i to jedan od razloga dobrih rezultata. Zabeležili smo sve pobeda i samo protiv Vlaške odigrali 2:2. Ovi razultati nam daju dodatni elan.

– Može li se sa ovim timom u viši rang?

– Znamo da je prolećni deo prvenstva znatno teži od jeseni, ali se mi ne predajemo. Uz podršku ovih sjajnih dečaka, verujemo da možemo i u prolećnom delu da beležimo pobede. Imamo tri boda prednosti, ali nas to ne sme zavarati, jer je ekipa Vlaške odličan tim. Predstoji nam dosta izazova, kada počne prolećni deo prvenstva opštinske lige Mladenovca – uveren je trener Dinić.

Mnoge generacije Napretka, nosile su dres kluba u višem rangu. Stiglo je vreme da se i ova okuša u Prvoj beogradskoj ligi. Dinić veruje u svoje dečake, na njima je da to i opravdaju.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *