petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Matejić uzalud pogodio
Golmani Marić i Đorđević i trener Planić

Matejić uzalud pogodio

Nadali su se u OFK Mladenovcu, da protiv ekipe Sremčice, mogu makar do boda. Tim pre, što je ovaj meč igran na terenu sa veštačkom travom, na Adi Ciganliji. Sve je krenulo dobro i već u osmom minutu kapiten Matejić je glavom pogodio mrežu domaćina. Gol za sve, samo sudiju ne. Pomićnik je mahao ofsajd. Ubrzo su domaći stigli do prednosti, gosti na početku drugog dela uneli rezultatsku neizvesnost, da bi domaći u poslednja dva minuta postigli isto toliko golova, za konačnih 1:4. Golman kluba sa Seltersa Nikola Marić, nije krio razočaranje visokim porazom.

  • Posle prvog kola, mogu da kažem, da ovo treba da nam bude poslednja opomena i da ni protiv jednog protivnika, ne smemo da unapred upisujemo bodove – ljut je golman Marić. – Mislim da smo podcenili protivnika i to nam se obilo o glav . Na stranu sve, iako, ne želim da komentarisem suđenje, jednostavno ne mogu da ne spomenem, da nam je pri rezultatu 0:0 poništen regularan pogodak kapiteta Matejića, već u sledećem napadu primili smo gol, da budemo iskreni, utakmica je mogla da ode u potpuno drugi smer. Odnosno, u našu korist. Šta je tu je, nemamo mnogo vremena da žalimo, čeka nas jako naporan mesec i pod hitno moramo da zbijemo redove i da uradimo ono što od nas traže treneri i klub.
  • Batajničani, koji su takođe slabo startovali, novi su rival?
  • Verujem da smo iz predhodnog meča izvukli pouke. Olako smo primili četiri gola. Istini za volju, poslednja dva u nadoknadi vremena. Izgubili smo meč i nismo dobili ni jedan žuti karton, to dokazuje da nismo imali dovoljno volje i borbenosti. Već u subotu moramo mnogo toga da popravimo, kako bi stigli do preko potrebna tri boda, koja će nam mnogo značiti u teškoj borbi za opstanak – jasan je Marić.
    Mladenovčani su jesenas odigrali 19 utakmica i u samo jednom meču, na gostovanju Zvezdari, primili su četiri gola. Komandant odbrane ekipe sa Seltersa, kapiten Matejić, je na ovom meču igrao u veznom redu, što se osetilo u poslednjoj liniji odbrane, jer su domaći davali golove, zbog slabe skok igre OFK Mladenovca.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *