četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Štoper Antonijević dvostruki strelac
Antonijević plavi dres u duelu sa Stevanovićem Borac Lazarevac, foto: Z. Lazarević

Štoper Antonijević dvostruki strelac

Nastavili su fudbaleri Kosmaja sa odličnim igrama i ovog proleća. Ekipa iz okoline Sopota, zabeležila je još jedan trijumf na strani. U Jakovo su pobedili domaći Srem i to rezultatom 2:0, interesantno je, da je strelac oba gola bio štoper Dimitrije Antonijević, nekada igrač srpskoligaša Sopota i Kovačevca. Njegova dva odlaska u protivnički šesnaesterac, donela su tri boda.

  • Posle šest odigranih prolećnih kola možemo da budemo zadovoljni postignutim rezultatima – iskren je Antonijević. – Ostvarili smo minule nedelje vrlo važnu pobedu, na gostovanju ekipi Srema u Jakovu. Meč smo odigrali bez četiri standardna prvotimca, zbog te činjenice je pobeda, tim pre draža. Ova utakmica je dokaz, da ekipa, pored kvaliteta i iskustva, ima i dobar fond igrača. U timu imamo sjajnu atmosferu, što nam donosi samopouzdanje u bitnim trenucima. Do kraja prvenstva ostalo je još dosta utakmica, nadam se da u naredna četiri kola možemo da ostvarimo povoljan rezultat i dođemo do veoma bitnih bodova. Iako se nalazimo na petom mestu, još uvek nismo prebrinuli sve brige oko opstanka. Naredni meč igramo kod kuće, protiv ekipe Poštar Zvezdare, eventualnom pobedom, ostvarićemo dodatna tri boda, kako bi lakše disali i razmišljali o narednoj sezoni, u Zonskoj ligi Beograda.

Ni najveći optimisti iz Ralje, nisu verovali da ekipa, predvođena trenerom Jankovićem, kao novajlija, može da pomrsi račune „velikim ribama“. Igrom, znanjem i zalaganjem, demantovali su mnoge skeptike, na radost istinskih ljubitelja fudbala podno Kosmaja.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *