subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Finalisti stigli posle penal ruleta

Finalisti stigli posle penal ruleta

Sjajno polufinalno veče i pune tribine na turniru u malom fudbalu u Kusatku. U obe polufinalne utakmice penali su odlučivali. U prvom meču Koalicija Sopot i Pixsel studio FAM su u regularnom delu odigrali nerešeno 2:2/strelci Janković, Vujasinović za Koaliciju Sopot, Vučićević, Veličković za Pixel studio FAM, posle penala više sreće je imala ekipa Koalicija Sopot. I u drugom polufinalnom meču opet su penali odlučivali, u regularnom delu u meču Picerija Djardino – Tornado bilo je 4:4/strelci: Doderović 3, Simić za Tornado i Majstorović, Aleksić, Radovanovići Vukdinović za Piceriju Djardino, koja je kod izvodjenja penala imala više sreće. U revijalnom delu pre prve polufinalne utakmice meč su odigrali pioniri domaćeg Železničara.

Sutra je finalni dan. Od 2o,3o u borbi za treće mesto igraće: Tornado – Piksel studio FAM, u revijalno delu igraće ŽFK Zemun protiv ŽFK Rekovac, od 22,15 u velikom finalu igraće Koalicija Sopot protiv Picerije Djardino.

Nagradni fond je 190 hiljada dinara, prvaku će pripasti 140, drugoplasiranom 40, treći može da očekuje 10 hiljada. Oraginzator će proglasiti najboljeg igrača, strelca i golmana turnira.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *