petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pet pojačanja OFK Mladenovca
Arsić beli dres, Lalović iz OFK Aranđelovca u plavom

Pet pojačanja OFK Mladenovca

Posle ispadanja iz Srpske lige Beograd, u stručnom i igračkom kadru velike promene u OFK Mladenovcu. Umesto prvog trenera Zorana Nikolića, postavljen je Goran Spasić, koji je u prošlom prvenstvu predvodio Dunavac iz Grocke, a sa njim je OFK Mladenovac pre dve godine ušao u Srpsku ligu. U igračkom kadru stigla su pojačanja. Iz Kosmaja iz Ralje došli su Bane Arsić i David Stevanović, Marko Milovanović se vratio iz Albanije, još jedan povratnik je stigao na Seltersu, Filip Stevanović je u minulom prvenstvu nastupao za Dunavac iz Grocke, u klub se vratio i Đorđe Vukićević, koji je stigao iz Borca 1932 iz Ralje. U klubu su dogovorili saradnju sa kapitenom Darkom Matejićem, golmanima Nikolom Marićem i Markom Đorđevićem i vezistom Duletom Tešićem.

OFK Mladenovac sa pripremama za takmičenje u Beogradsku zonu, počeće u subotu 10. jula, kada će se više znati o igračiima koji su u minulom prvenstvu nastupali u Srpskoj ligi, nekima će se klub zahvaliti, sa drugima pokušati da nađe zajednički jezik.

Beogradska zona će ove jeseni, biti nikad jača. Iz Srpske lige je ispalo sedam ekipa, još tri koje su iz Prve beogradske lige ušli su izuzetno jaki timovi u pitanju su PKB Padinska skela, Zuce 2019 i Zvezda Konatice.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *