četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Oživelo na Seltersu

Oživelo na Seltersu

Podeljeni u dve grupe, sa pripremama su počeli i fudbaleri OFK Mladenovca. Ispadanje iz Srpske lige, teško je pao ekipi sa Seltersa. Želja za povratkom u viši rang je velika, ali su protivnici na terenu ozbiljne ekipe. Mladenovčani su uspeli da zadrže nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, kapiten Matejić, golmani Marić i Đorđević, napadči Tešić i Kostić, tu su i novajlije-povratnici braća Filip i David Stevanović, napadač Milovanović i štoper Vukićević sa kojima je OFK Mladenovac pre dve godine i ušao u Srpsku ligu.

Svi igrači sa strane, koji su tokom proleća nosili dres OFK Mladenovca više nisu u klubu, barem ih nije bilo na prvom treningu. Rukovodstvo kluba pokušava da angažuje još neko pojačanje, ali je tržište kvalitetnih igrača skučeno, pa će u klubu morati da računaju na nekoliko nadarenih kadeta koji su ovog leta izgubili taj status, kao i dve godine starijih Stojanovića i Mihajla Đorđevića, Šta može ovaj tim pokazaće vreme, u OFK Mladenovcu se nadaju najboljem.

Preporuka

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković u Mladenovcu

Danas je Mladenovac posetila Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jelena Tanasković povodom manifestacije Naj domaćin. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *