petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Domaćini očekuju bolji rezultat

Domaćini očekuju bolji rezultat


Sjajan meč odigrali su minulog proleća Kosmaj iz Ralje i Napredak iz Medoševca, u okviru Beogradske zone. Domaćin je posle samo 20 minuta imao visoku prednost, da bi gosti u samoj završnici, a potom i u nadoknadi, od siugrnog poraza, stigli do remija, meč je završen rezultatom 2:2. Već u nedelju, na istom mestu, imaće još jedan duel. Trener Siniša Janković očekuje povoljan rezultat, bez obzira što gosti iz Medoševca opet imaju moćan tim.

  • U novo prvenstvo ulazimo sa istim ambicijama, da sačuvamo statu člana Beogradske zone – jasan je Janković. – U prošlom prvenstvu, to je bio težak zadatak, zbog činjenice da je iz lige ispalo čak 10 ekipa. U ovom je možda još teže, jer su se iz višeg ranga vratili ozbiljni timovi, a i ovi što su ušli iz Prve beogradske lige, imaju dobar kvalitet. Nismo se predavali do sada, a nećemo ni u buduće. Kosmaj će opet igrati fudbal za gol više. I ovo prvenstvo će biti dugo i potpuno neizvesno, hoćemo da sakupimo dosta bodova, kako bi mirnije dočekali zimsku pauzu.
  • Napredak je u prošlom prvenstvu bio na pragu višeg ranga?
  • Imali su dobar tim i tek u samoj završnici nisu stigli do Srpske lige Beograd. Mi ćemo u svakom meču ići na pobedu, posebno kod kuće, moramo da imamo dodatnu motivaciju. Malo smo promenili tim, ali mnogo toga zavisi od prvih nekoliko kola. Svaka pobeda u novom prvenstvu biće izuzetno važna. U prošlom smo prvenstvu bili novajlije, u ovom smo iskusniji za tu jednu godinu i zbog toga očekujem da pružimo kvalitetne partije, kako bi sačuvali opstanak u Beogradskoj zoni – uveren je Janković.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *