sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Selters ipak neosvojiv

Selters ipak neosvojiv

Najavljivali su Mladenovčani, da će u ovom prvenstvu, stadion Selters biti neosvojiva tvrđava. Na prošlom meču protiv ekipe Zuca 2019, bilo je više od 500 gledalaca, koji su zadovoljni napustili ovaj stadion. Domaći su tri puta pogodili mrežu novajlije u ligi, iako su Zučani imali dve prilike, ali je golman Marko Đorđević bio na pravom mestu. Trener Goran Spasić je uspeo da ukomponuje sastav, da opet to bude čvrsta ekipa, koja će donositi bodove i sa gostovanja, jedno od takvih je u nedelju, u prepodnevnom matineu, u Padinskoj Skeli.

  • Odlično smo odradili pripremni period – ističe napadač Dušan Tešić asistent i strelac na minulom meču. – Dobro smo ušli u prvenstvo. Ostvarili pobede protiv Komgrapa i Zuca 2019. U oba meča pružili smo dobru igru i zasluženo ostvarili pobede. Zbog ispadanja velikog broja ekipa iz Srpske lige Beograd, prvenstvo u Beogradskoj zoni biće jako zanimljivo, imaćemo veliki broj neizvesnih mečeva, tako da će se o prvaku i ekipama koje ispadaju, odlučivati tek pred kraj prolećnog dela prvenstva.
  • Sledi sudar dve neporažene ekipe?
  • Ovog vikenda gostujemo ekipi PKB u Padinsku Skelu, iako su tek ušli u ovaj stepen takmičenja, već su u prva dva meča ostvarili oba trijumfa i biće težak rival. Nadamo se povoljnom rezultatu, jer smo ušli u dobar ritam. U ovom prvenstvu neće odlučivati samo jedna utakmica, važno je da pružimo dobru igru i ostvarimo kontinuitet u osvajanju bodova – uveren je Tešić.

Na Seltersu opet duvaju novi vetrovi, barem kada je igra seniorske ekipe u pitanju. Ovo gostovanje biće pravi ispit za tim sa Seltersa, eventualna pobeda otvoriće širom vrata za vrh prvenstvene tabele.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *