utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Matejići se dokopali kapitenskih traka

Matejići se dokopali kapitenskih traka

Kapiten OFK Mladenovca, 35-godišnji Darko Matejić, predvodi ekipu sa Seltersa u pokušaju da se vrati u Srpsku ligu Beograd. Mladenovčani su na vodećoj poziciji u Beogradskoj zoni, ali najstarijem Matejiću veći problem predstavlja „borba“ za kapitensku traku u kući, jer su se sinovi, stariji Mateja i mlađi Viktor, već dokopali kapitenskih traka.

Darko Matejić je ponikao u Radničkom PDM i već kao kadet sa specijalnim lekarskim pregledom, nastupao je za ovaj tim u Beogradskoj zoni, još davne 2002. godine, kada se neki saigrači iz sadašnjeg kluba, nisu ni rodili. Već sledeće godine Matejić se u Radničkom PDM dokopao kapitenske trake.

Igrao je u velikom broju klubova u okolini, od Sopota, Šumadije iz Jagnjila, Smedereva, Karadjorja iz Topole… Nastupao je i za ekipu Sevojna, ali i tri godine igrao je na Islandu, u ekipi Aegir, sa krajnjeg juga ove ostrvske zemlje.

I mladi Matejići, Mateja i Viktor takodje, kao njihov otac, nastupaju za mlađe selekcije Radnički PDM, pod vodjstvom trenera Pedje Jovanovića, pa jednog dana, možda i neko od njih bude kapiten OFK Mladenovca.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *