utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pobednik gospodari Kosmajem

Pobednik gospodari Kosmajem

Dve pobede, remi i poraz, ostvarili su fudbaleri Kosmaja iz Ralje u prethodna četiri kola Beogradske zone. Trener ekipe Siniša Janković je zadovoljan dosadašnjim učinkom. Borba za Kosmaj odigraće se u nedelju, kada u Ralju dolazi lider OFK Mladenovac. Sve je u ove dve ekipe pomešano, igrači su igrali i za jednu i za drugu ekipu. Trener Janković je doskora bio prvo igrač, a potom i pomoćni trener u OFK Mladenovcu. U ovom meču očekuje veliku borbu, ali i pobedu.

  • Sa šefom struke OFK Mladenovca Goranom Spasićem, sam sarađivao kao igrač i pomoćni trener u klubu sa Seltersa, dve godine smo ulazili u viši stepen takmičenja – iskrene je Janković. – Po njegovoj preporuci sam postao trener Kosmaja iz Ralje. Sa njim sa više od prijatelja, igrači Kosmaja, baš kao i igrači OFK Mladenovca su „moja deca“. U nedelju moramo da ukrstimo koplja, čast nam je da igramo za bodove sa takvim fudbalskim imenom, zeleni pravougaonik je jedino merilo. Mi znamo i borimo se za naš cilj, opstanak, OFK Mladenovcu želim da se vrati u Srpsku ligu i da sve pobedi uz nedeljni poraz u Ralji.

  • Janković na ovom meču očekuje velik broj navijača. Pobednik će do proleća biti najbolji podno Kosmaja. OFK Mladenovac je veće fudbalsko ime, ali teren ne priznaje samo kvalitet već i borbu do poslednjeg daha, tako će biti i u Ralji u nedelju u popodnevnim satima.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *