sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Šumadija zimuje na prvom mestu

Šumadija zimuje na prvom mestu

Još pred početak prvenstva, u Prvoj beogradskoj ligi grupa C, se znalo da ekipa Šumadije 1962 ima tim, koji može do jesenje titule. Tako je i bilo, Jagnjilci su prvi pošli kroz cilj, ali su u Boleču i Kaluđerici, pa i Vrčinu imali kvalitetne rivale, tako da će borba za prvo mesto biti žestoka. Predsednik Šumadije 1962 Bojan Kuzmanović, koji je bio predsednik i kada se ekipa iz Jagnjila takmičila u Srpskoj ligi, veruje u ovaj tim.

  • Bez obzira što smo prvi prošli kroz cilj, ništa nije odlučeno – iskren je Kuzmanović. – Odavno ova liga nije bila izjednačenija, čak četiri ekipe se bore za prvo mesto, ali i one od petog do osmog mesta mogu da iznenade. Nije tajna, želimo da sledeće sezone igramo Beogradsku zonu. Učinićemo sve da na terenu dokažemo da smo najbolji. Dovešćemo adekvatna pojačanja, uz već dobar igrački kadar, pokušaćemo da osvojimo šampionsku titulu. Imamo najbolje uslove, bolje i od svih zonaša, odličan teren, sjajne svlačionice i već pred početak prolećnog dela zamenićemo stolice na našim tribinama, opet će Šumadija 1962 biti ekipa za respekt, kao što je to bilo slučaj od 2007 do 2014. godine.

Biće velike borbe u Prvoj beogradskoj ligi C i narednog proleća, baš kao što je to bilo jesenas. Rabrovac je uskratio komšije iz Jagnjila za dva boda, Velika Krsna je uzdrmala Kaluđericu i Vrčin, jer je oba meča odigrala nerešeno, baš kao i Đurinci ekipu Boleča, još ako se tome doda da ove ekipe moraju da igraju i između sebe, jasno je da će se borba za prvaka voditi do poslednjeg kola.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *