utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Deset godina drugarstva i fudbala

Deset godina drugarstva i fudbala

Mladen Mirosavić(20) i Miljan Bogićević(21), već više godina unazad, privlače pažnju ljubitelja fudbala u Mladenovcu i okolini. Počeli su fudbal da zajedno igraju još u mlađim selekcija OFK Mladenovca, od petlića do omladinaca, igrali su nekoliko utakmica i za seniorski sastav kluba sa Seltersa. Potom su kao seniori nastupali za Kosmajaca iz Koraćice, a od ove sezone nose dres Kovačevca, takođe člana Prve beogradske lige

  • Igramo zajedno već deset godina, fudbal i drugarstvo su uvek bili u prvom planu, van terena smo dobri prijatelji, pa i kada promenimo klub to je u paketu. Fudbalski rečeno, još uvek smo na početku karijere. Kovačevac je ove jeseni igrao dobro, mlada smo ekipa i verujem da u prolećnom delu možemo još i više – kažu u glas Mirosavić i Bogićević.
    Zahvaljujući odličnoj tehnici i fudbalskom znanju, kao i velikom zalaganju i disciplini, Mirosavić, inače vezni igrač i Boćiević, stameni štoper, su u svim oviim klubovima igrali značajnu ulogu i bili među najboljim igačima. Sada u mladoj ekipi Kovačevca, svojom igrom i ponašanjem daju primer, kakao se treba boriti za boje kluba.

Nadamo se da ćemo još dugo biti u prilici da pratimo dobre igre ovog sjajnog tandema i da će njihov razvojni put ići uzlaznom linijom, za dobrobit mladenovačkom fudbala.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *