utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Davidović adut pionira Voždovca

Davidović adut pionira Voždovca

Krilni napadač, Veljko Davidović(14), zabeležio je u predhodnom periodu uspešne igre za pionire Voždovca. Davidović je rođen u Mladenovcu, gde je pokazivao veliki talenat. Brzo su primetili njegove dobre igre, pa je prešao u Beogradski Rad.


– Prve fudbalske korake napravio sam u FK Ivica Avramović u Mladenovcu, kasnije sam pristupio beogradskom Radu, gde sam proveo dve godine, da bi prešao u Voždovac – ističe Davidović. – U Voždovcu su me sjajno prihvatili, odlično sam se ukplopio u koncepciju igre trenera Ivana Jorgačevića, koji mi daje punu podršku. Imao sam peh u završnici jesenjeg dela jer sam oboleo od Korone. Jedva čekam početak prirpema, kako bi ponovo bio onaj stari. Igram na poziciji napadača, po levoj ili desnoj strani. Želim da se nadigravam, ali i da proigram saigrače. Verujem da će naša ekipa, koja se takmiči u Prvoj ligi Beograda u prolećnom delu pružiti još bolje igre.

Uporedo sa fudbalom Davidović pohađa i Sportsku gimnaziju u Mladenovcu, jer je krenuo godinu dana ranije u školu. U vreme pauze zabog Korone, žonglirao je 10000 puta za jedan sat i 46 minuta, što je svakako dokaz da dobro barata fudbalskom loptom. Davidović je 2019.godine na Kampu Banka Inteza , Italijanski kamp, koji je organizovan u Beogradu, proglašen za najboljeg igrača ovog kampa. Bio je učesnik i kampa Deki 5, u prošloj godini je trebao da učestvuje u Italijanskom Koverćanu, ali je taj kamp otkazan.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *