subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Na Seltersu očekuju vedrije proleće

Na Seltersu očekuju vedrije proleće

Pripreme fudbalera OFK Mladenovca ulaze u završnu fazu. Već u prvom prolećnom kolu težak zadatak, ekipa gostuje Komgrapu. Rezultati iz pripremnog perioda, nisu na zadovoljavajućem nivou, ali su pripreme jedno, a prvenstvena trka savim drugo. Jesenas su momci sa Seltersa igrali po principu toplo-hladno. Predsednik kluba Zoran Stevanović očekuje dobre fudbalske predstave na svom terenu, ali i bolje proleće, kadu su gostovanja u pitanju.


– Pripreme smo počeli na vreme i po rečima trenera odlično se spremili za nastavak prvenstva – ističe predsednik Stevanović. – Igrači su redovno trenirali. Nismo baš najzadovoljniji rezultatima u pripremnom periodu. Rezultat nam nije bio u prvom planu već su te utakmice poslužile, za uigravanje ekipe. Ceo igrački kadar nam je ostao isti, što znači da se igrači dobro poznaju. Što se tiče ambicija, OFK Mladenovac kao klub sa tradicijom dugom 98 godina, uvek teži borbi za ulazak u viši rang. Ako ne uspemo, sportski ćemo čestitati ekipama koje su bolje od nas. Prvenstvo će biti jako teško, u ligi u kojoj svako svakoga može da pobedi, pa će zbog toga i borba za ulazak u viši rang, ali i za ispadanje, biti veoma zanimljiva, do poslednjeg kola. Mi se nećemo predavati, pokušaćemo da kao i u prvom delu jeseni, uhvatimo dobar ritam i osvojimo bodove u nizu.


Mladenovčani u prolećnom delu imaju težak raspored, jer u prvih četiri kola samo jedan meč igraju kod kuće, u preostala tri gostuju. Ti mečevi će u stvari odlučiti, može li OFK Mladenovac u viši rang. Za razliku od prošlog prvenstva, ovo je dosta ujednačenije i mnoge će se utakmice rešavati posle velike borbe. Mladenovčani očekuju vedrije proleće, samo još da krenu u žetvu bodova, jer samo prva dva tima mogu u viši rang.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *