subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Lukić uzdanica mlađih kadeta Rada

Lukić uzdanica mlađih kadeta Rada

Viktor Lukić(15), je još jedan fudbalski biser sa Mladenovačkih fudbalskih terena, koji beleži odlične partije u bojama Beogradskog Rada. Lukić je rođen u Austriji, ali trenutno živi u Mladenovcu, gde je i – naučio prve fudbalske korake. NJegove dobre igre brzo su primećene i usledio je poziv skauta FK Rada.

  • Fudbal sam počeo da igram u Kovačevcu, gde je moj otac Dejan, profesor fizičkog vaspitanja i Viši fudbalski trener trenirao mlađe kategorije – započinje razgovor mladi Lukić. –  Kasnije sam pristupio OFK Mladenovcu, gde sam proveo dve sezone. Dobre igre i golovi su me preporučili i otisnuo sam se put Banjice. Bio sam željan novih izazova. U Radu su me sjajno prihvatili u pionirskoj selekciji, pod vođstvom Dejana Musovića i Miloša Jovanovića. Odlično sam se uklopio u koncepciju igre Rada, koju oni zahtevaju u svojim selekcijama.
  • Mlađi kadeti Rada beleže ovog proleća odlične rezultate?
  • Brzina koju posedujem odredila mi je mesto u timu, kao krilni napadač, po levoj ili desnoj strani. Sada sam u mlađim kadetima pod nadzorom trenera Vladimira Bulatovića, koji mi daje punu podršku i nastupamo u Prvoj ligi Beograda, gde igramo zapaženu ulogu pored Crvene zvezde, Partiizana i Čukaričkog. Golovi su mojaj opsesija, ali isto tako volim da proigram saigrače. Želja mi je da jednog dana zaigram i na velikoj sceni i to u seniorskoj konkurenciji, imam dobar preduslov i nadam se da će se to jednog dana i desiti – uveren je mlađi Lukić.

Uporedo sa fudbalom Viktor uspešno pohađa prvu godinu Sportske gimnazije u Mladenovcu, a kako ističe želja mu je da upiše Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i tako krene stopama svog oca. Želimo mu puno uspeha u školovanju, fudbalskoj karijeri, kao i u ispunjavanju svojih snova, a verujemo da je pred mladim Lukićem blistava fudbalska  karijera.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *