četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sokolović u naletu

Sokolović u naletu

Napadač OFK Mladenovca Nemanja Sokolović (21), u poslednjim mečevima uspeo je da postigne nekoliko golova. Ovaj mladi igrač koji je ponikao u klubu sa Seltersa, dugo se oporavljao od povrede i u samoj završnici igra  odlično, na minulom meču postigao je prvi pogodak za svoj klub i tako trasirao put pobede.

  • Jesenji deo sezone smo završili kao peti, na prvenstvenoj tabeli i očekivali da do kraja prvenstva možemo da se umešamo u borbu za viši rang – iskren je Sokolović. –  Loša forma i brojne povrede su nas sprečile u tome. Nalazimo se na sedmom mestu, a do kraja je ostalo još samo pet kola. Na predhodnoj utakmici smo savladali kao gosti ekipu Zvezde iz Konatica, drago mi je što sam i ja na neki način doprineo ovoj pobedi.
  • Prvenstvo ulazi u samu završnicu?
  • U subotu dočekujemo prvoplasirani Torlak, biće nam izuzetno teško, jer se radi o kvalitetnoj ekipi, ali verujemo da možemo da ih zaustavimo, u nizu od šest uzastopnih pobeda. Nakon ovog derbija nas očekuje, barem na papiru našto lakši raspored i nadam se da ćemo to iskoristit i završiti prvenstvenu trku na petom mestu – uveren je mladi Sokolović.

Mladenovčani su na gostovanju ekipi iz okoline Obrenovca, meč počeli sa četiri bonus igrača, a zaršili ga sa šest, što je veoma važno za napredak ovih igrača. Uz Sokolovića još nekoliko igrača ovog kluba su tek izgubili status bonusa, pa u klubu moraju da razmišljaju da oni dobiju još veću priliku za dokazivanje.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *