četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Oprema za Šumadince

Oprema za Šumadince

Delegacija FS Srbije predvođena potpredsednikom Nenadom Bjekovićem, Generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem i direktorom Aleksandrom Dikom Stojanovićem posetila je Šumadijski okrug. NJih su u Topoli na stadionu Radoslav Šilja Tadić dočekali predstavnici opštine Topola, predsednik Vlada Radojković i narodni poslanik Dragan Jovanović, ali i Branko Stopjaković predsednik FS RZS. Šumadijski okrug čine pet opština: Rača, Knić, Batočina, Aranđelovac i Topola.


– Svi klubovi iz našeg okruga dobili su sportsku opremu. Garnituru sportske opreme(dres šorts i štucne) i pet lopte, dobilo je ukupno 84 kluba. Pet koji se takmiče u Podunavsko-šumadijskoj zoni, 16 su članovi Šumadijske okružne lige, ostali se takmiče u međuopštinskim i opštinskim ligama, opremu je dobilo i tri kluba malog fudbala i jedan ženski fudbalski klub – zadovoljna je Maja Marković sekretar FS Šumadijskog okruga.

Gotovo svi klubovi iz ovog okruga stigli su na stadion SOFK Karađorđa, tačno u podne, oprema je prvo uručena klubovima Podunavsko-šumadijske zone, potom i svima ostalima. Sve prisutne prvo je pozdravio Vlada Radojković predsednik opštine Topola, potom Nenad Bjeković potpredsednik FS Srbije i na kraju i Mikica Milisaljević predsednik Šumadijskog okruga.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *