utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Gubili smo bodove od slabijih
smart

Gubili smo bodove od slabijih


Jesenjim plasmanom fudbalera OFK Mladenovca ni u kom slučaju ne mogu biti zadovoljni podno Kosmaja. Iako pred početak prvenstva ekipa nije imala imperativ plasmana u viši rang, igre po principu toplo-hladno doprinele su osvajanjem 24 boda. Šest pobede, šest remija i tri poraza učinak je ove ekipe tokom jesenje sezone.a

  • Na početku prvenstva nismo istakli kandidaturu za viši rang, ali smo potajno očekivali da budemo u vrhu u najmanju ruku treći četvrti – iskren je trener golmana Slaviša Planić. – Nismo zadovoljni pozicijom na tabeli, ali smo tek na pola puta pa verujemo da do kraja prvenstva možemo koji stepenik više. Izgubili smo 7-8 bodova koje smo realno mogli da osvojimo. Kao i u prošlom prvenstu dobro smo startovali u prvim kolima, potom dolazi do pada forme i bodovi se rasipaju.
  • Ostvarili ste čak šest remija, najviše u ligi?
  • Interesantno je da smo sa ekipama iz samog vrha odigrali dobro, pobedili smo Žarkovo i Šušnjar na strani, kod kuće ostvarili smo trijum protiv GSP Polet Dorćola i doživeli poraz od PKB-a, iako smo u tom meču imali vođstvo sve do 78 minuta i bezrazložnog isključenja našeg golmana Marića. Problemi su nastajali kada smo igrali sa ekipama koje se nalaze ispod nas. Protiv Napretka, Komgrapa, Leštana, Boleča i Lokomotive odigrali smo nerešno, dok smo pretrpeli poraz od Crvene zvezde, realno gledano u tim mečevima smo morali da osvojimo koji bod više – uveren je Planić.

U OFK Mladenovcu tačku na ovu godinu staviće u subotu, kada u Jagnjilu budu igrali međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv ekipe iz Bugarske koja se takmiči u četvrtom rangu, baš kao i ekipa sa Seltersa.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *