utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Lepa jesen podno Oplenca
smart

Lepa jesen podno Oplenca

Fudbaleri Karađorđa iz Topole su ove jeseni igrali zaista dobro. Ostvarili su sedam pobeda, dva remija i četiri poraza. Ovim učinkom zauzeli su drugo mesto u Podunavsko-šumadijskoj zoni. Od početka priprema ekipa je imala tri trenera. Pripreme je počeo Vesović, u prvom kolu na klubi bio Marinković, da bi od drugog kola palicu preuzeo Mladenovčanin Zoran Nikolić. U tri kola sedenja na klupi Nikolića, Topolci su osvojili samo jedan bod i bili u donjem delu tabele. Ubrzo je sve došlo na svoje mesto, pa je tim osvajao bodove u nizu.

  • Zadovoljni smo ostvarenim plasmanom kao i bodovnim saldom ove jeseni. Ostvarili smo cilj, u potpunosti. Možda smo mogli da osvojimo koji bod više prema prikazanim igrama, ali smo zadovoljni učinkom i ponašanjem svih igrača, kako na utakmicama tako i na treninzima, ovom prilikom im čestitam. Predstoji nam pravljenje planova za prolećni deo sezone, pre svega u popuni igračkog kadra, jer smo u poslednje četiri utakmice, u kojima smo ostvarili tri vezane pobede i jedan remi, odigrali sa 12-13 igrača u protokolu, usled povreda i žutih kartona. Za prolećni deo ambicije ostaju iste, plasman među prve tri ekipe – jasan je trener Nikolić.

U 13 odigranih mečeva četa trenera Nikolića osvojila je čak 23 boda, mnoge u Topoli je iznenadio ovaj bodovni saldo, pred početak prvenstva se razmišljalo o opstanku, jer će opet iz ove lige u niži stepen čak pet timova, jer se liga smanjuje na 12. Sa ovim bodovnim saldom male su šanse da se razmišlja o opstanku.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *