petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Jednostavno sam spustio roletnu

Jednostavno sam spustio roletnu


Najbolji golman na Mladenovačkom turniru u malom fudbalu je Nemanja Janićijević(27), poptuno zasluženo. Nastupajući za pobedničku ekipu Restoran Barka, Janićijević je branio sjajno. On je u polufinalu igrao protiv svojih, Perionice MDM, koju su činili igrači KMF Palež, upravo je Janićijević igrač ovog klubu, a brani i veliki fudbal u Rudaru iz Stamnice.

  • Ostvarili smo potpun uspeh na Mladenovačkom turniru – jasan je Janićijević. – Možda pred početak turnira nismo bili među favoritima, ali smo tokom takmičenja dokazalil da smo najbolji. Nije bilo popusta ni za koga, čak ni za moje saigrače iz KMF Palež, Grujičići i ostali klupski drugovi su sjajni momci, ali smo u polufinali bili bolji i pobedili. U sedam utakmica nismo doživeli poraz iako samo ja i Džoni Milisavljević igramo aktivno mali fudbal. Sjajna organizacija turnira koji je okupio 34 ekipa među seniorima, možda i najviše u Srbiji, dobro popunjena hala Sportskog centra i to što smo bili jedinstveni su osnovni razlozi prve nagrade od 300 hiljada, koju smo sasvim zasluženo osvojili.

  • Janićijeviću, koji je rođen u Kovačevcu kod Mladenovca, pehar za golmana turnira predao je tradicionalno Jova Miletić, takođe iz Kovačevca.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *