utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Rajković rešeta

Rajković rešeta

Nikola Rajković(23) štoper OFK Mladenovca je ponovo bio strelac. U duelu sa ekipom Hajduka, Rajković je sjajno ispratio akciju, koju je i sam započeo i udvostručio prednost. Ovaj pouzdani štoper, često zna posle prekida da napravi pometnju u protivničkoj odbarni, ovog puta nije u pitanju bio prekid igre, već sjajna akcija ekipe sa Seltersa.

  • Dobar start i dosta bitna pobeda u prvom prolećnom kolu na svom terenu protiv neugodne ekipe Hajduka sa Liona, daje nam dodatno samopouzdanje i motivaciju za dalji tok prvenstva – započinje razgovor Nikola Rajković. – Počeli smo utakmicu sa samo jednim ciljem, a to je osvajanje tri boda, pobeda i radost naših navijača, uprave i svih nas koji smo ostali uz klub, kada neke stvari i nisu bile baš najidealnije. Dobar početak za mene, uspeo sam da se upišem u strelce ponovo, lepom akcijom, gde sam presekao loptu na centru, izneo je do protivničkog šesnaesterca, prosledio do Matejića, on je upsolio Maksimovskog, ovaj uputio odličan centaršut iza zadnje linije, tako da je meni ostalo samo da podmetnem nogu i pogodim mrežu protivnika.
  • U nedelju gostujete lideru iz Padinske Skele?
  • Očekuje nas teško gostovanje lideru ekipi PKB-a. Biće to još jedan dobar izazov. U dosadašnjih 16 prvenstvenih mečeva imamo samo tri poraza, ali smo i dosta mečeva odigrali nerešeno. U ovaj meč ulazimo dosta rasterećeno, jer nemamo šta da izgubimo, daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom ishodu za nas. Treba napomenuti i jako dobru organizaciju i posvećenost nove uprave i novog-starog trenera Siniše Jankovića, čoveka o kome ne treba puno trošiti reči. Pred nama je da treniramo i radimo i idemo korak po korak, ekipa je dosta mlada, većina igrača još uvek ima prava nastupa za omladinski sastav, pa vreme radi za nas – uveren je Rajković.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *