sreda , 8 маја 2024
Početna / Sport / Odbojka / Pozdravimo naše šampione

Pozdravimo naše šampione

 

Nekoliko decenija se pisac ovih tekstova bavi sportskim novinarstvom. Uvek je, svuda u svetu a i kod nas, osnovno merilo takmičenja, naravno, broj bodova. Svuda, ali ne i u odbojci, tu je presudno broj pobeda. Srećna je činjenica, da u Prvoj B ligi u viši stepen će ove godine prvi i drugi. To što OK Mladenovac ima najviše bodova, najbolji set količnik ne znači i prvo mesto. Mi radosno kažemo da možemo da budemo i drugi.

Jesenji deo našeg prvenstva izgurali smo dobro. Došao je potom i prolećni deo, pripreme smo počeli deset dana pred prvenstvo, što je značilo da tek od petog kola možemo da očekujemo dobru igru. Tako se i desilo, sedam kola i svih sedam pobeda, značilo je najmanje drugo mesto, za nas u gradu prvo ili drugo sasvim je svejedno, važno je da vodi u viši rang. Publika je u ovom prvenstvu možemo reći položila ispit. Najviše gledalaca kao domaćini imali su naši dečaci.

Predsnost OK Mladenovca u Prvoj A ligi je što u svojim redovima ima samo igrače koji su ponikli u godinama odličnoj odbojkškoj školi. Pozdravimo naše šampione u subotu u Sportskom centru, protiv ekipe Timoka iz Zaječara početak meča zakazan je za 19 sati.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *