nedelja , 5 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sava Zarković MVP

Sava Zarković MVP

Pobednik tradicionalnog Streetball turnira, koji se igrao na gumiranoj podlozi u naselju 25. Maj  u Mladenovcu, je mlada domaća ekipa Oš još, koja je u finalu bila bolja od ekipe 3×3 Underdogs iz Barajeva i to rezultatom 16:10. Predhodnog dana, Oš još je pobedio takodje domaću ekipu Mladi Jaguar 16:13, dok su Barajevci bili bolji od ekipe Balarez iz Smederevske Palanke, minimalni rezultatom 16:15. Zanimljivo je da kompletna pobednička ekipa: Zarković, Antić, Ivković i Topalović odrasla upravo na ovom terenu. Najkorisniji igrač finalnog meča je Sava Zarković iz pobedničke ekipe i on je dobio kao nagradu, LCD televizor 55 inča marke VOX, darodavac je Win Win. Kod dama u kategoriji preko 16 godina, ekipa Borče je ubedljivo savladala domaću ekipu Malac, rezultatom 16:5. MVP kod dama je Svetlana Ivanović iz Borče i ona je kao nagradu dobila televizor VOX, veličine 40 inča, takodje, od Win Wina.

U kategoriji od 16 do 19 godina igrale su dve domaće ekipe, Sos i sinovi su bili bolji od Legasa, rezultat je bio 16:12. U kategoriji od 14 do 16 godina slavila je ekipa Šakramenta, bili su bolji od 3 mala crnca 16:7, u najnižoj kategoriji od 12 do 14 godina, ekipa  Bambučaste krmače, slavila je protiv  Laganog pasa 16:8. Interesantna je činjenica da je mladi Petar Krstić, nastupao u čak tri finalne utakmice. Kod devojčica u kategoriji do 16 godina Pečeni pilići su bili bolji od Uraganki rezultatom 10:6. Na turniru je održano i takmičenje u šutiranju trojk, do 16 i preko 16 godina.

U revijalnom delu svoj nastup je imao i KUD Ljubomir Ivanović Gedža iz Kovačevca. Organizator ove manifestacije  je KK Keni 55-81, uz veliku podršku Sportskog saveza Mladenovca i GO Mladenovac. Predsednik Saveta ove manifestacije, Dragan Keni Ivanović i posle 24 godine, sa ponosom ističe ovo druženje mladosti i sporta. Kao i prošle i ove godine, veliki broj prijatelja su pomogli ovaj turnir, Win Win, Braća Mirčić, Tigar Pirot, Oganj, Sigma TPC…

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *