petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Nole preplivao Jasenicu
Prošlogodišnji pobednici u kategoriji 2000/2001 STR Nole

Nole preplivao Jasenicu

Odigrane su finalne utakmice na Mladenovačkom turniru u malom fudbalu. Neverovatan broj gledalaca za ovaj uzrast a bilo ih je više od 1000, ispratilo je najbolje iz cele Šumadije, jer su u finalnim utakmicama učestovale pet domaće i čak sedam ekipa iz Velike Plane, Smederevske Palanke, Aranđelovca, Topole i Sopota. Za razliku od polufinala kada su izgubili sva tri meča u borbi za treće mesto AF Duljaj zabeležila je sve tri pobede. Sve finalne utakmice bile su pune uzbuđeđa AF Đokić je pokazao najviše kod najmlađih, generaciju nešto stariju takođe trijumf gostiju Karađorđa iz Topole, Radnički PDM je u svojoj kategoriji bio najbolji, Složni srbi su tek posle penala nadigrali FC Jocu. Najviše uzbuđenja bilo je u meču STR Nole protiv Jasenice, jer su ove dve ekipe bile u istoj grupi a Jasenice tada slavile 2:0. Ovog puta STR Nole je odigrao sjajnu utakmicu i visoko porazio odličnu ekipu iz Smederevske Palanke. U finalu najstarije kategorije AS Dragi je 27 sekundi pre kraja stigao do pobede protiv ekipe Stovarište Arsenijević.

– Prezadovoljan sam ovim turnirom- ističe predsednik OO Goran Spasojević. – Zahvalio bih se svima koji su nam pomogli da okupimo na jednom mestu 76 ekipa. Odigrali smo 160 utakmica u 16 dana školskog raspusta. Finalni dan okupio je gotovo celu fudbalsku Šumadiju. Gradska opština Mladenovac i Sportski centar umnogome su doprineli da ova manifestacija radosti i sporta dobije na značaju. Zahvalio bih se i Sportskom žurnalu, SOS Kanalu i Mladenovac Uživo jer su ovaj naš turnir ispratili na sjajan način. Mi kao organizatori smo se pobrinuli da osiguramo svih 750 učesnika turnira. Na ovom turniru pobednici su bili svi a najbolji su samo dobili pehare i kao nagradu godišnju kartu za bazen.

Rezultati utakmica za treće mesto: FK Ivica Avramović – AF Duljaj 08/mlađe 1:2, AF Duljaj – Šumadija Aranđelovac 2 06/07 2:1, Karađorđe – AF Duljaj 04/05 1:2, Frizerski salon Goksa – Energo MSN 1:4, FCB – Aranđelovac 00/01 5:0, FCB – Kubis 98/99 2:3

Rezultati finalnih utakmica: Šumadija Aranđelovac – AF Đokić 08/mlađi 0:4, Šumadija Aranđelovac 1 – Karađorđe 06/07 0:2, Radnički PDM 1 – Gold 04/05 2:0, FC Joca Panorama – Složni Srbi 0:0 penalima 0:2, STR Nole – Jasenica 00/01 5:1, AS Dragi – Stovarište Arsenijević 2:1.

Preporuka

Održana sednica Veća

Na sednici Veća gradske opštine Mladenovac održanoj 13. februara usvojene su sve tačke dnevnog reda. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *