sreda , 12 jun 2024
Početna / Ostalo / Beogradske pijace u novom ruhu
infom.rs

Beogradske pijace u novom ruhu

JKP „Gradske pijace”, u skladu sa godišnjim programom održavanja pijaca, nakon izrazito niskih spoljnih temperatura nastavljaju sa poboljšanjem higijensko-sanitarnih uslova po najvišim standardima. Dobra higijenska praksa predstavlja jedan od najvažnijih preduslova za bezbedan plasman namirnica koju menadžment preduzeća primenjuje na svim beogradskim pijacama.

– „Gradske pijace” posebnu pažnju posvećuju bezbednosti hrane koja je veoma važna za zdravlje stanovništva. U uklanjanju nečistoća sa pijačnih platoa i pijačne opreme koristimo preparate širokog spektra koji su ekološki prihvatljivi i njihovom primenom stvara se ambijent koji je povoljan i bezbedan za snabdevanje domaćinstva životnim namirnicama – rekao je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace”.

Akcija velikog spremanja, koja podrazumeva čišćenje, pranje i dezinfekciju pijačnih platoa, opreme i prodajnih prostora, počela je danas na pijacama „Banjica” i „Vidikovac”. Imajući u vidu da je higijena sa stanovišta JKP „Gradske pijace” od izuzetnog značaja jer ima za cilj da osigura promet zdravstveno sigurne i kvalitetne hrane, akcija će biti nastavljena na svim beogradskim pijacama.

Preporuka

Braća Mirčić i Sport Vižen velika podrška 27. Stritbola u Mladenovcu

Mladenovačko preduzeće Braća Mirič i prodavac sportske opreme, Sport Vižen doniraće na 27. Stritbolu u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *