subota , 22 jun 2024
Početna / Ostalo / Novi šoping centar za 1500 ljudi

Novi šoping centar za 1500 ljudi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Upravnog odbora kompanije GTC Tomas Kurcman položili su danas kamen temeljac za „Ada mol”, šoping centar najnovije generacije, koji će se nalaziti nadomak Ade Ciganlije.

Mali je tom prilikom istakao da će novi tržni centar u potpunosti izmeniti izgled ovog dela grada jer se radi o investiciji od blizu sto miliona evra na 90 hiljada kvadrata, gde će, kada se završi ovaj tržni centar, krajem iduće godine posao naći 1.500 ljudi.

– Prošle godine smo bili svedoci početka izgradnje nekoliko velikih projekata u našem gradu – šoping mol u Borči, završava se Ikea tokom leta, fabrika „Meita” je završena i probna proizvodnja kreće u martu – naglasio je Mali.

On je precizirao da u ovom trenutku ima 502 gradilišta u Beogradu i najavio da će u narednih nekoliko meseci grad imati više od pola milijarde evra novih investicija.

– Nove investicije pokreću građevinsku industriju, privredu, otvaraju nova radna mesta i za to ćemo se boriti i od toga nećemo odustati – istakao je Mali.

Gradonačelnik je zahvalio kompaniji GTC na poverenju i podsetio da su već investirali svoj novac u Srbiji i Beogradu u sedam projekata, što znači da smo postali pouzdano tržište za investicije.

Tomas Kurcman je istakao da konstantnim ulaganjem ova kompanija od Beograda čini moderan grad, usmeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srcu Beograda.

– Kompanija GTC već 15 godina razvija Beograd i to planira da nastavi u svom daljem poslovanju, a postavljanje kamena temeljca za „Ada mol” samo je još jedan korak u tom pravcu – naveo je Kurcman.

Događaju su prisustvovali glavni gradski urbanista Milutin Folić i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Preporuka

Prijem za učesnike Dečijeg folklornog festivala u Mladenovcu

Danas je u sali doktor Elsi Inglis u Mladenovcu održan prijem za učesnike Dečijeg folklornog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *