sreda , 24 априла 2024
Početna / Uncategorized / Maturanti traže mesto pod suncem

Maturanti traže mesto pod suncem

Maturanti osnovnih škola imaju priliku da se na današnjem Sajmu obrazovanja upoznaju sa ponudom osam srednjih škola iz Mladenovca, Sopota, Aranđelovca, Topole i Beograda. Sajam se održava u Sportskom centru od 10,00 do 14,00 sati.

Učenicima se predstavilo osam srednjih škola, Gimnazija i Tehnička škola iz Mladenovca, Ekonomska škola i Mašinska škola „Kosmaj“ iz Sopota, Prva privatna Ugostiteljsko-turistička škola i Srednja škola „Drvo art“ iz Beograda, Srednja škola „Kralj Petar Prvi“ iz Topole i Ekonomsko-ugostiteljska škola „Slobodan Minić“ iz Aranđelovca.

Nastavnici i učenici su na svojim štandovima delili brošure, prikazivali video prezentacije i odgovarali na pitanja učenika.

Sajam su posetili članovi Veća gradske opštine Mladenovac, Dejan Stepanović i Bojan Stanojević, koji su budućim srednjoškolcima poželeli da upišu željene škole. Stepanović je rekao da ovakvi sajmovi imaju veliki značaj za maturante i njihove roditelje jer im olakšavaju predstojeći izbor srednje škole i budućeg zanimanja.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *