četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Ostali sportovi / Usavršavanje stručnjaka za rad u sportu

Usavršavanje stručnjaka za rad u sportu

Pozivaju se sportski klubovi sa teritorije gradske opštine Mladenovac koji imaju potrebu za usavršavanjem stručnih kadrova angažovanih u svojim organizacijama da podnesu odgovarajuće prijave u cilju konkurisanja kod Sportskog saveza Mladenovca za program „Usavršavanje stručnjaka za rad u oblasti sporta“.

Prijava treba da sadrži pored propratnog pisma i potvrdu granskog saveza o apliciranju ili upisu na program usavršavanja.

Prijavu dostaviti u zatvorenoj koverti sa naznakom „Usavršavanje stručnjaka za rad u oblasti sporta“, na adresu Sportski savez Mladenovac, Ul. Vuka Karadžića br. 73, 11400 Mladenovac (kancelarija u Sportsko rekreativnom centru „LJubomir Ivanović Gedža“, Mladenovac), najkasnije 8 dana od dana objavljivanja na zvaničnom sajtu GO Mladenovac, odnosno do 5.04.2017. godine.

Informacije na telefon 065/208-11-16

Ovaj poziv postaviti na oglasnoj tabli i zvaničnom sajtu GO Mladenovac, oglasnoj tabli SRC, a ponuditi ga i svim sredstvima informisanja koja deluju na teritoriji GO Mladenovac radi eventualnog objavljivanja.

 

S poštovanjem,

 

Sportski savez Mladenovca
Miloš Trivunović, predsednik

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *