petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vreme je za trijumf
Golman Karadjordja Žarko Trifunović

Vreme je za trijumf

Četiri remija u isto toliko mečeva, bilans je ekipe Karadjordja u okviru Srpske lige grupa Zapad. Kada se uzme činjenica, da od četvrtoplasirane ekipe, pa sve do poslednje, bodovna razlika iznosi samo pet bodova, mnogo remija znače i neuspeh, iako je Karadjordje ovog proleća primi samo jedan gol i to iz penala.

– Utakmica sa Radnickim 1923 je bila psiholoski teška i pod velikim pritiskom, ali smo sa veoma mladom ekipom uspeli da odolimo favorizovanom protivniku – zadovoljan je iskusni golan Žarko Trifunović ranije je nastupao za ekipu iz Kragujevca. – Malo smo usli u utakmicu bojažljivo, ali kako je vreme odmicalo, momci su igrali sve agilnije i pametnije. Nismo išli na „Cika Daču“ sa belom zastavom, imali smo i mi naše šanse, pa nam ostaje žal za tri boda i pomak na tabeli. Upravo sam ja, bio pod najvecim pritiskom, gledaoci na stadionu celu utakmicu su me prozivali, da sam prodana dusa i izadjnik, sto mi je veoma tesko palo,nisam se obazirao na to i pokazao im, kako se brani srcem za klub koji igras. Izdržao sam sve uz pomoc mojih saigraca i strucnog staba i zbog toga sam puno zahvalan.

– Do sada ste odigrali mečeve sa ekipama iz vrha, Radnički, Budućnost Krušik, u subotu stiže trećeplasirane Šapine?

– U subotu igramo tešku utakmicu protiv Šapina, gde nam je imperativ pobeda. Nadam se da ćemo posle dobrog rezultata iz Kragujevca, pokazati zube svakoj ekipi koja dodje u Topolu, da bodovi ostaju rezervisani samo za nas. Mi jesmo mlada ekipa i dosta izmenjena u odnosu na jesenji deo, ali ova deca su pokazala, veliku zelju, tako da verujem u prva tri boda ovog proleća. Biću zadovoljan i minimalnom pobedom, jer su Šapine kao novajlije pokazale, da znaju da igraju fudbal. Vreme je da pokažemo zube i da ova deca počnu da pogadjaju protivničku mrežu, neka bude 1:0.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *