četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vidić obećava pobedu

Vidić obećava pobedu

 

 

Fudbaleri Karađorđa iz Topole su remijem u Užicu i definitivno izborili opstanak u Srpskoj ligi Zapad i samo čudo može da se desi da u narednom prvenstvu ne budu deo srpskoligaskog karavana. Ostalo je još dva kola, sledi im utakmica sa Loznicom kod kuće, a potom i na gostovanju Zlatiboru,
– Prema prikazanoj igri i prilikama, remi u Užicu je možda i najpravedniji. Nama je neresen rezultat na tom gostovanju kao pobeda, jer smo gotovo izvesno ostali u ligi – zadovoljan je napadač Karađorđa Dejan Vidić. – Poslednja dva kola naše lige igra se u nedelju. Već u narednom meču dolazi nam Loznica u poslednje vreme, od kada ih je preuzeo trener Obradović, igraju dobro, pa će utakmica biti prilika da dokažemo da ovog proleća igramo dobro i kod kuće a ne samo na strani.
– Karađorđe opet neće biti kompletan?
– Utakmicu sa Loznicom, igraćemo bez nekoliko igrača iz startne postave zbog povreda i kartona, ali ako uzmemo u obzir da smo i do sada u nekoliko prethodnih kola imali sličnu situaciju, onda to za nas nije ništa novo. Naša ekipa je jedna od najmlađih u ligi, bez obzira ko će u nedelju nastupiti biće željan dokazivanja i sigurno će pružiti maksimum. Poslednje dve utakmice nisam uspeo da postignem gol, pa se nadam da ću taj loš niz prekinuti i golom ostaviti sva tri boda u Topolu – jasan je Dejan Vidić jedan od najboljih napadača Srpske lige Zapad.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *