subota , 20 априла 2024
Početna / Vesti / Bezbednim i sigurnim koracima ka odrastanju

Bezbednim i sigurnim koracima ka odrastanju

 

U okviru projekta „BEZBEDNIM I SIGURNIM KORACIMA KA ODRASTANJU!“ koji realizuje Centar za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Komisijom za bezbednost saobraćaja na putevima gradske opštine Mladenovac, a finansira Gradska uprava grada Beograda – Sekretarijat za saobraćaj i gradska opština Mladenovac, u osnovnoj školi „Kosta Đukić“ održano je opštinsko takmičenje mladenovačkih prvaka na temu „Šta znam o saobraćaju?“. Na takmičenju je učestvovalo 20 učenika iz mladenovačkih osnovnih škola koji su osvojili najviše bodova na školskom takmičenju.

Komisija za bezbednost saobraćaja na putevima gradske opštine Mladenovac, u saradnji sa Centrom za bezbednost saobraćaja, obezbedila je nagrade za troje prvoplasiranih. Nagrade učenicima je uručio predsednik opštine Vladan Glišić.

Učenica osnovne škole „Momčilo Živojinović“, Ana Marković, za osvojeno prvo mesto dobila je bicikl. Drugo mesto i rolere dobila je Valentina Spasić iz osnovne škole „Milica Milošević“ iz Rabrovaca, dok je za treće mesto Marko Milošević iz osnovne škole „Milica Milošević“ iz Jagnjila dobio komplet školskog pribora. Svim učesnicima opštinskog takmičenja uručene su biciklističke kacige kao i svetla za bicikle.

 

Izvor: Centarbs.com

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *