sreda , 29 maj 2024
Početna / Uncategorized / Novi protivgradni strelci u cetiri MZ

Novi protivgradni strelci u cetiri MZ

 

Predstavnici gradske opštine Mladenovac održali su danas sastanak sa Zoranom Babićem, načelnikom Centra za odbranu od grada RHMZ-a u cilju unapređenja protivgradne odbrane na teritoriji naše opštine.

Današnjem sastanku su prisustvovali Vladan Glišić, predsednik gradske opštine Mladenovac, Gordana Dimitrijević Bjeličić, član Veća zadužena za poljoprivredu i Anđelka Milovanović, načelnica Službe za budžet i finansije.

Na sastanku su dati predlozi za nove protivgradne strelce u četiri mesne zajednice u kojima su protivgradni strelci dali pismeni otkaz ugovora o radu. Zaključno je da u ovom trenutku aktivne lansirne rampe imaju optimalan broj raketa za normalno funkcionisanje, ali da je potrebno obezbediti rezervu za jesenji period koja će nadoknaditi potrošene rakete u ovom periodu.

Načelnik Babić će dostaviti procenu rizika i statistiku nastanka štete u prethodnim godinama za područje opštine Mladenovac koja bi poslužila kao model za subvencionisanje osiguranja voćara na teritoriji mesne zajednice Dubona i ostalih mesnih zajednica koje pripadaju rizičnom području od grada.

Preporuka

OŠ Sveti Sava i Momčilo Živojinović dobile na poklon rekvizite i lopte

Grede, strunjače, kozlić, odskočne daska, lopte i još neke rekvizite doneo je danas Ministar sporta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *