subota , 20 априла 2024
Početna / Uncategorized / Novi protivgradni strelci u cetiri MZ

Novi protivgradni strelci u cetiri MZ

 

Predstavnici gradske opštine Mladenovac održali su danas sastanak sa Zoranom Babićem, načelnikom Centra za odbranu od grada RHMZ-a u cilju unapređenja protivgradne odbrane na teritoriji naše opštine.

Današnjem sastanku su prisustvovali Vladan Glišić, predsednik gradske opštine Mladenovac, Gordana Dimitrijević Bjeličić, član Veća zadužena za poljoprivredu i Anđelka Milovanović, načelnica Službe za budžet i finansije.

Na sastanku su dati predlozi za nove protivgradne strelce u četiri mesne zajednice u kojima su protivgradni strelci dali pismeni otkaz ugovora o radu. Zaključno je da u ovom trenutku aktivne lansirne rampe imaju optimalan broj raketa za normalno funkcionisanje, ali da je potrebno obezbediti rezervu za jesenji period koja će nadoknaditi potrošene rakete u ovom periodu.

Načelnik Babić će dostaviti procenu rizika i statistiku nastanka štete u prethodnim godinama za područje opštine Mladenovac koja bi poslužila kao model za subvencionisanje osiguranja voćara na teritoriji mesne zajednice Dubona i ostalih mesnih zajednica koje pripadaju rizičnom području od grada.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *