četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Smederevo, Mihajlovac i Šapine mimo takmičenja ostali bez lige

Smederevo, Mihajlovac i Šapine mimo takmičenja ostali bez lige

Kada je pre dve nedelje, doneta istorijska odluka u fudbalskoj Srbiji i ona je glasila ovako:

NA SEDNICI DISCIPLINSKOG SUDIJE SRPSKE LIGE „ZAPAD“, DONETA JE ODLUKA DA SE NA OSNOVU ČL.80. DP FSS FK“SMEDEREVO 1924″ I FK“MIHAJLOVAC 1934″ KAZNE VRAĆANJEM U DVA RANGA NIŽI STEPEN TAKMIČENJA,  A ZBOG UČEŠĆA U NEREGULARNOSTI NA UTAKMICI SRPSKE LIGE „ZAPAD“ FK“SMEDEREVO 1924″-FK“MIHAJLOVAC 1934″, ODIGRANOJ 29.4.2017.GODINE U SMEDEREVU.

ODGOVORNA LICA KLUBOVA LUKIĆ DEJAN (FK“SMEDEREVO 1924″) I LUKIĆ GORAN (FK“MIHAJLOVAC 1934″), NA OSNOVU ČL.80. DP FSS KAŽNJAVAJU SE ZABRANOM BILO KAKVOG RADA U FUDBALU U TRAJANJU OD 1(JEDNE) GODINE. KAZNA TEČE OD 16.06.2017.GODINE.

Kada je Srpska liga Zapad u pitanju to nije sve. Ekipa Šapina je obavestila takmičarske organe FSRZS da neće moći da učestvuju u takmičenju Srpske lige Zapad jer ne ispunjavaju jedan od uslova a to je da imaju tri takmičarske ekipe mladjih selekcija.

Posle ovakvih lomova, nameće se pitanje kako će se popuniti Zapad. Sasvim je sigurno da poslednjeplasirana ekipa Jošanice nema nikakve šanse za opstankom jer prema propozicijama poslednji mora da ispadne. Pretpolsednji Železničar iz Lajkovca i još nekoligo zonaša koji su u prošlom prvenstvu bili drugi imaju šanse za prolaz u viši rang.

Kakve će odluke doneti takmičarski organi videćemo uskoro, jer sve lige moraju da budu popunjene mesec dana pre starta prvenstva.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *