nedelja , 19 maj 2024
Početna / Vesti / Tri nova vozila za Dom zdravlja Mladenovac
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tri nova vozila za Dom zdravlja Mladenovac

Kao što je InfoM.rs,  pre nešto više od mesec dana i najavio gradski Sekretarijat za zdravstvo poklonio je tri nova vozila Fiat 500 L, a biće raspoređena po službama kućnog lečenja, patronaže i za potrebe seoskih ambulanti.

Vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja, dr Dušica Milovanović, rekla je da su nova vozila osetna pomoć za zastareli vozni park ove ustanove. Trenutno, vozni park sa kojima Dom zdravlja pokriva teritoriju opštine Mladenovac sadrži deset putničkih vozila i četiri saniteta.

Vozila u vrednosti od 3.500.000 dinara kupljena su iz budžeta grada Beograda. Osim toga ove godine smo dobili i sredstva za kupovinu medicinske opreme u vrednosti od 3,5 miliona dinara. Ovim novcem su kupljena četiri EKG aparata, četiri pulsna oksimetra, tri inhalatora, dva spirometra, pet optoskopa, 30 aparata za pritisak i pet stetoskopa. Oprema nam je bila neophodna i već je raspoređena po službama rekla je Milovanovićeva.

Preporuka

Otvorena Jagnjijada u Jagnjilu

Trodnevna tradicionalna manifestacija, Jagnjijada u Jagnjilu otovorena je večeras. Ova manifestacija trajaće do nedelje do …

Jedan komentar

  1. Zasto nije kupljen ultrazvuk za ginekologiju,vec se radi sa krsinom strarom deset godina,zalepljene selotejp trakom?To bi morala direktorka da objasni?Ima li to veze sa ginekoloskom ordinacijom Milovanovic?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *