sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Srećković veruje u novi pokušaj

Srećković veruje u novi pokušaj

U minulom prvenstvu Šumadijske okružne lige ekipa OFK Arandjelovca je osvojila drugo mesto. Iako su mnogi očekivali da će i sa te pozicije stići do zone Dunav, to se nije dogodilo, pa Arandjelovčani već razmišljaju kako da u novom prvenstvu sakupe dovoljno bodova i ovog puta kao prvak lige ustvare plasman u zonu Dunav.

  • Odluke Regiona zapadne Srbije da nam ne omoguci ulazak u zonu Dunav kao drugoplasiranoj ekipi Šumadijske okruzne lige, malo nas je iznenadila – ističe najbolji igrač OFK Arandjelovca Dušan Srećković. – U narednom prvenstvu cilj je svakako prvo mesto i ulazak u zonu Dunav, gde je OFK Arandjelovcu i mesto kao klubu kako po infrastukturi tako i po organizaciji kluba. Uprava na celu sa Draganom Nikolicem, čini velike napore, da klub uvede u viši rang. Verujem da uz nekoliko kvalitetnih pojačanje možemo da ispunimo zacrtane planove.
  • Vrlo brzo kreću i pripreme?
  • Pripreme za novu seonu će početi 16 jula, zakazane su vec dve prijateljske utakmice, 23 jul je protivnik Sušica iz Kragujevca, a 30 jula Sumadija Toponica. Meni kao igracu je drago sto sam u ovakvom klubu, gde se svi dogovori ispostuju na vreme. Mi igrači cemo se potruditi, da se igrama na terenu oduzimo. Imao sam dosta ponuda ali sam ipak odlucio da ostanem, jer ono sto je dobro, ne treba menjati, samo nastaviti tamo gde smo stali.  Nadam se da možemo dobrim igrama i rezultatima vec od prvog kola i krenuti u žetvu bodova, kako bi nastavak prvenstva dočekali malo rasterećenije – uveren je Srećković

Koliko je Srećković neophodan ekipi dokaz je i činjenica da je u prošlom prvenstvu kao vezni igrač dao 13 golova.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *