četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Vesti / Naselje 25. Maj opet bez vode

Naselje 25. Maj opet bez vode

U vreme kada je temperatura vazduha blizu 40 stepeni, voda je najpotrebnija, kako ona za piće, tako i za tehničke potrebe. Obzirom, da većina gradjana Mladenovca vodu sa česme za piće gotovo nekoristi  već više od 10 godina, ona za održavanje higijene i kuvanje je izuzetno potrebna.

Sve bi to bilo u redu, da već nekoliko dana viši delovi u naselju 25. Maj nemaju vodu. Godina 2015 je bila katastrofalna za ovaj deo naselja, jer vode nije bilo više od dva meseca. Za 2016 su iz JKP Mladenovac najavili da neće biti nestanka vode i vode je bilo. Ta godina kao da je uspavala ovo preduzeće i evo već sredinom 2017. godine, veliki problemi i nestašica vode.

Opravdanje da su kvarovi u pitanju nikako nemože da bude razlog, jer je pre izvesnog vremena najavljeno kopanje tri bunara, iskopan je samo jedan. Više od 10 bunara je trebalo da se popravi. Da je to uradjeno sigurno bi bilo vode makar povremeno, ovako nemamo je uopšte. Krivci sigurno postoje, za analizu će tek biti vremena takodje,  neko će ipak morati da se makar izvini, kako se sledeće godine ovaj propust nebi ponovio.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *